Achtergrondmuziek bij EWN Eieren

Ga terug naar het overzicht

Samen met installateur Leertouwer hebben we een mooi project opgeleverd bij EWN Eieren in Barneveld. De wens was om goed hoorbare achtergrondmuziek te kunnen afspelen in de productiehal. Dat hebben we kunnen realiseren.

De achtergrondmuziek wordt afgespeeld via een complete installatie van het merk Apart Audio. Er is gekozen voor het nieuwste model internetradio. Een zeer overzichtelijk en eenvoudig te bedienen apparaat. In de hal zijn acht OVO5T- luidsprekers geïnstalleerd. Bij de sorteermachines stonden we voor een extra uitdaging omdat de muziek over het geluid van de machines heen moet komen. Dat hebben we gerealiseerd met twee speciale projectie luidsprekers. Ondanks de herrie van de machines is de muziek toch goed hoorbaar.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto