Achtergrondmuziek bij Moba Barneveld

Ga terug naar het overzicht

De Moba Group is ’s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld. Het doel van Moba is om wereldwijde oplossingen aan te bieden en tegelijkertijd dicht bij de klanten te staan. Om het werken bij Moba aangenamer te maken hebben we één van de fabriekshallen voorzien van een uitgebreide geluidsinstallatie die tevens gebruikt kan worden voor omroepdoeleinden.

Tot voor kort stonden in de hallen van Moba nog verschillende draagbare radio’s die de medewerkers zelf meebrachten om tijdens het werk wat muziek te kunnen luisteren. Dit was geen wenselijke situatie.

Inmiddels hebben we de op één na grootste fabriekshal voorzien van een centrale geluidsinstallatie. Deze is geschikt voor het afspelen van achtergrondmuziek en voor het omroepen van interne mededelingen. Voor een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft de klant gekozen voor de 360 graden luidsprekers van Apart Audio. Deze luidsprekers hebben goed bereik. Ook hebben we een omroepmicrofoon geïnstalleerd waarmee centraal of in bepaalde zones mededelingen omgeroepen kunnen worden.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021