Actie: Samsung digitale flipover

Ga terug naar het overzicht

Tot en met 16 november 2018 hebben we een mooie actie!

Samsung Flip + Airtame = € 2.225,- excl. BTW
incl. afleveren + installeren + uitleg

Normale prijzen: Samsung Flip € 2.599,- en de Airtame € 209,-

Samsung Flip is een interactieve display die zorgt voor meer productiviteit en efficiënte collaboration zonder gedoe. Met de Samsung Flip kunnen meetings overal en op elke tijd plaatsvinden met alle belangrijke elementen die nodig zijn. Stel u voor hoe de Samsung Flip u en uw team kan helpen om slimmer, sneler en beter te werken.

Flip Notation
Ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie, met een breed scala aan kleuren, stijlen en breedtes. Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, met wat voor tool dan ook.

Flip Connection
De connectiviteit van Samsung Flip maakt een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind uw persoonlijke apparaten met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.

Flip Synchronization
Dankzij Touch Out Control kunnen gebruikers hun persoonlijke apparaten synchroniseren met de digitale flipchart voor realtime weergave en bewerking. Aanpassingen op het centrale scherm worden automatisch weergegeven op het persoonlijke apparaat van de gebruiker, en vice versa. Alle gebruikers zien hetzelfde.

Wilt u de Samsung Flip eerst zien en proberen? Maak dan een afspraak voor een demo!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto