Afscheidsmusical De Triangel

Afscheidsmusical De Triangel

Ga terug naar het overzicht
Combineer een fysiek evenement met een livestream en je hebt een hybride evenement! Zo vergroot je het aantal deelnemers en kan het evenement toch doorgang vinden. Grote kans dat je zelfs méér bereik hebt, omdat afstand en reistijd geen rol meer speelt.
Wij voorzien onze klanten van de juiste apparatuur en indien gewenst zijn we gedurende het evenement aanwezig om alle techniek volledig voor onze rekening te nemen.
“Thuis op de bank maar toch op de eerste rang!”
 
Zo ook gisteren, toen we voor Gbs De Triangel Ede de afscheidsavond van groep 8 live hebben uitgezonden via internet.
We hebben de musical met drie camera’s haarscherp in beeld kunnen brengen voor familie en vrienden in heel Nederland én ver daarbuiten, die daardoor het gevoel hadden op de eerste rang te zitten. Voor de ouders in de zaal was het een feest om er (exclusief) zelf bij te kunnen zijn.
 
Naast de livestream hebben we ook het licht en geluid gerealiseerd, waarbij er dit jaar extra aandacht was voor het geluid. De muziek en de spraak moest zowel voor de ouders in de zaal als voor de mensen thuis goed klinken, niet te hard of te zacht en goed op elkaar afgestemd.
Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2