Apart MA versterkers vernieuwd

Ga terug naar het overzicht

Waar mengversterkers in het verleden een oubollig en gedateerd design hadden mag de nieuwe MA Serie van Apart Audio worden gezien.

Het fantastische design laat zich makkelijk bedienen door de eindgebruiker. Alle poespas is verdwenen en alle focus ligt op gebruiksvriendelijkheid. Middels vier knoppen selecteert de eindgebruiker welke bron te horen is. Via de grote volumeregelaar kan het geluid harder of zachter worden gezet. Wanneer men een microfoon wil gebruiken, dan kunnen er maximaal twee worden geselecteerd. Ook hiervoor geldt dat deze harder of zachter gezet kunnen worden middels een grote volumeknop.

Auto standby modus
De mengversterkers uit de MA serie kunnen zo worden ingesteld dat zij worden geactiveerd worden, zodra er een audiosignaal wordt herkend. Na 10 minuten zonder signaal valt de mengversterker terug in auto standby modus. Het stroomverbruik wordt hiermee verminderd tot 0,5W.
De achterzijde biedt elke installateur de mogelijkheid om instellingen gemakkelijk aan te passen en de bekabeling op eenvoudige wijze te monteren. Samen met veel aansluitmogelijkheden, geweldige geluidskwaliteit en een hoge duurzaamheidsfactor zal de nieuwe MA serie de wereld van vaste geluidsinstallaties snel veroveren.

Features
– Gebruiksvriendelijke user interface voor de eindgebruiker
– Zeer installatievriendelijk door logisch ontwerp en vele aansluitmogelijkheden
– 4-level prioriteit audio routing van links naar rechts
– Revolutionair, modern en duurzaam ontwerp
– Universele, consistente user interface en achterzijde voor alle modellen Functies
– Makkelijk bronnen selecteren via knoppen 1 t/m 4
– Na selectie bronnen harder of zachter zetten via grote volumeregelaar
– Makkelijk microfoon selecteren via knoppen A en B
– Na selectie microfoons harder of zachter zetten via kleine volumeregelaar
– Knoppen 1 t/m 4 labellen, bijvoorbeeld radio, CD, internetradio, smartphone, etc.
– Duidelijke informatie op de voorzijde, zoals Protect, Emergency, Paging en VU meter

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto