Automatische besturing

Ga terug naar het overzicht

RDJ sound and light gaat bij het leveren van klantgerichte oplossingen verder dan een geluidsinstallatie alleen. Door onze kennis op het gebied van domotica (“huis-elektronica”), koppelen wij ook onze systemen aan uw verlichting, verwarming of zonwering. Wij zijn bekend met systemen als KNX waardoor wij niet gebonden zijn aan één fabrikant en u de altijd verzekerd bent van vervangende producten, ook over 20 jaar!

Niet alleen in bedrijfspanden, maar ook in woonhuizen en villa’s kunnen wij u van dienst zijn door de bediening van de audio en video te vergemakkelijken. Zo bespaart u energie, wat goed is voor het milieu en tegelijk kunt u zelf genieten van het gemak!

Wij koppelen uw audio-video installatie bijvoorbeeld ook met uw verwarming, ventilatie, verlichting of zonwering. Zo kunt u met één druk op de knop, uw totale ruimte gereed maken!

Wilt u advies over de aanschaf van KNX of totale integratie van AV in uw bedrijfspand of woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV