AV-installatie voor Bethelkerk Ede

Ga terug naar het overzicht

Steeds vaker wordt in kerken gebruik gemaakt van techniek. Niet alleen voor spraak en verstaanbaarheid, maar denk ook aan beamers, camerasystemen en kerkTV.

De Bethelkerk in Ede is recent voorzien van een complete nieuwe audiovisuele installatie. Zo hebben we een nieuw audiosysteem geïnstalleerd, twee beamers en schermen opgehangen en een camerasysteem geïnstalleerd. Deze is aangesloten op de kerkTV, zodat kerkdiensten ook online te volgen zijn.

Omdat in kerken gewerkt wordt met vrijwilligers denken we na over bedieningsgemak. De installatie wordt automatisch ge-reset bij het opstarten en gaat dan vanzelf naar de door ons ingestelde beginstand. Zo komt de koster of de technische man of vrouw niet voor verrassingen te staan voor aanvang van een kerkdienst.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2