Bedrijfsuitje 2019

Bedrijfsuitje 2019

Ga terug naar het overzicht

Op zaterdag 19 april 2019 hadden we een sportief en gezellig bedrijfsuitje bij Pitch en Putt Maurik met het hele team van RDJ AV en bijbehorende gezinnen!
Bij aankomst werden we voorzien van een kop koffie, thee of fris en een flinke muffin. Daarna begonnen we aan 9 holes Pitch & Putt, in 5 verschillende teams. Natuurlijk ging het ons vooral om het plezier met elkaar, maar stiekem telde ook de overwinning! Door een rekenfoutje werd de prijs eerst aan het verkeerde team uitgereikt, waarna een teleurgestelde verliezer de puntentelling nog eens haarfijn natelde… en wat bleek: ergens klopte er iets niet… De zogenaamde winnaars gaven hun prijs uit handen aan de terechte winnaars, die in slechts 2 slagen minder de holes hadden gespeeld.

Na nog een hapje en drankje begonnen we aan het volgende onderdeel: het Voetgolf. Er was keuze uit drie verschillende parcoursen: sportief, afstand of een combinatie van beiden. In nieuwe teams van 5 personen werden weloverwogen keuzes gemaakt voor een parcours. Het sportieve parcours was nog best een uitdaging, met leuke heuvels, diepe gaten, water, bochten, paaltjes en stenen waar je over- of omheen moest met de bal. Ook hier overheerste het plezier. En ook nu ging er iets flink mis met het punten tellen. Het winnende team had omwille van de tijd en een rammelende maag niet alle holes kunnen spelen. Dus tja, dan heb je de laagste score. Sportief als ze waren moesten ook zij hun prijs weer afstaan….

Na al die inspanningen was het hoog tijd voor een uitgebreid buffet, wat al voor ons klaarstond bij terugkomst. Iedereen genoot van al het lekkers en veel te snel kwam de avond tot een eind.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto