Beelschermen bij A.S. Watson

Ga terug naar het overzicht

A.S. Watson is gevestigd in Renswoude. Dit bedrijf is eigenaar van Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper. Zij gaven ons opdracht om hun vergader- en trainingsruimtes te voorzien van presentatieschermen.

In totaal hebben we twaalf Samsung beeldschermen van diverse afmetingen geleverd en geïnstalleerd.

1x 32 inch in een kleine vergaderkamer
4x 40 inch in de pantry
2x 50 inch op de loopbrug
3x 55 inch in een trainingszaal en in twee vergaderruimtes
2x 65 inch in twee trainingszalen

Deze schermen zijn voorzien van meerdere ingangen voor het aansluiten van apparatuur, waaronder een USB-aansluiting voor het afspelen van Narrowcasting. Hiervoor hebben we nauw samengewerkt met de wensen van het systeembeheer. Deze kwaliteitsschermen zijn geschikt om 16 uur per dag aan te staan. Ze hebben een helder LFD-display met lange levensduur. A.S. Watson zal hier jarenlang veel werkplezier van ondervinden.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto