Begraafplaats Ede

Begraafplaats Ede

Ga terug naar het overzicht

Deze week leveren we weer een mooi project op. De aula op de Algemene Begraafplaats in Ede is geheel verbouwd. RDJ AV zorgde in opdracht van ITN Installatietechniek B.V. voor een complete audiovisuele installatie. De apparatuur is zorgvuldig ingeregeld en eenvoudig te bedienen, zodat alles vlekkeloos verloopt tijdens een samenkomst. Zo worden bijvoorbeeld de titels van de tracks weergegeven op het touchscreen zodat niet “per ongeluk” het verkeerde nummer wordt gestart. Wel zo prettig als het gaat om begrafenissen.

Het systeem is tevens zo geprogrammeerd dat bij het opstarten de basisinstellingen worden opgeroepen. Daardoor wordt voorkomen dat microfoons voor de bijeenkomst per ongeluk aan staan of onbedoeld instellingen van een andere activiteit nog actief zijn. Ook is het mogelijk om de bijeenkomsten met beeld en geluid op te nemen. Lees er meer over onder “Projecten”.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2