Bruidsbeurs Jullie Feestje

Ga terug naar het overzicht

Stel je eens voor: een stoere schuur met grote deuren, houten balken en heel veel ruimte voor allemaal waanzinnige stands. Hang daar 70 LED-lampen aan een 100 meter lange zwarte trussconstructie op een hoogte van 6 meter en je hebt een betoverende sfeer! Dit hebben we gerealiseerd voor bruidsbeurs “Jullie Feestje”, op op 28 en 29 oktober in de Schaapskooi in Ottoland.

De meterslange trussconstructie met LED-verlichting is niet het enige dat wij tijdens deze beurs hebben verzorgd. Ook hebben we voor diverse standhouders grote displays geleverd en we hebben zelfs een beamer op grote hoogte opgehangen, met een spanscherm aan het plafond, welke te zien was vanuit heel relaxte strandstoelen. Lekker samen met je vriend(in) achterover hangen en naar een trouwfilm kijken.

Op een bruidsbeurs mag goede muziek ook niet ontbreken. We hebben de muzikanten van geluids voorzien. Ook niet geheel onbelangrijk: er was geen stroomvoorziening op deze beurslocatie. Dit hebben wij op verzoek gerealiseerd.
Ook waren we tijdens de beurs stand-by om de standhouders en de organisatie te ondersteunen bij alle technische zaken. We hebben genoten van de gezellige sfeer tijdens deze bruidsbeurs en van het enthousiasme van de organisatie.

Reactie van de organisatoren van “Jullie Feestje”:
Wij willen je bedanken voor de fijne samenwerking, je professionele werkwijze en het goede contact. Niets is teveel en je hebt fijn personeel. Wij vinden jullie echt een top bedrijf en zullen jullie overal aanbevelen. Zodra wij meer weten over een vervolg van Jullie Feestje hoor je van ons.

Wij wensen je een fijne dag en nog een mooi seizoen toe.
Groetjes van een ONTZETTENDE TEVREDEN KLANT 🙂

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV