Bruiloften

Ga terug naar het overzicht

Bij het organiseren van een bruiloft moet je aan veel dingen denken. Het kan zo mooi worden als je zelf wilt! We geven je graag een goede tip.

Wat dacht je van sfeervolle LED-verlichting in en om de feestlocatie?! Bij het verlichten van de gevel krijgen de gasten meteen bij aankomst al een feestelijk gevoel. En wat dacht je van het verlichten van de trouwauto, zodat deze ook ’s avonds goed gezien wordt? Ook binnen in de feestlocatie maakt goede verlichting het verschil in sfeer.

De bediening van de feestlocatie op de foto’s was direct overtuigd. Dit zouden de eigenaren standaard aan al hun bruidsparen moeten aanbieden! “Dat een paar lampen zoveel verschil kunnen maken!”

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto