Training geluid en video voor Kerken

Wij hebben een grote passie voor audiovisuele techniek, én we hebben in de loop der jaren heel wat kennis en ervaring opgedaan. Het geven van trainingen is een manier om deze kennis en ervaring te delen. Het is ons doel om hiermee de kwaliteit van het geluid en beeld in kerken te verbeteren.

Training Geluidstechniek voor Kerken
Ieder jaar organiseren we de training Geluidstechniek voor Kerken. Deze training bestaat uit twee avonden waarin de deelnemers praktische kennis opdoen om meteen de volgende kerkdienst toe te passen. Tijdens deze training krijgen de deelnemers o.a. meer inzicht in de werking van geluid en informatie over verschillende functies op mengpanelen. Daarnaast zijn er luisteroefeningen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Data: 1 en 22 maart 2023 van 19:30 tot 22:00 uur

Meer informatie en inschrijven

Training Videotechniek voor Kerken
Deze training bestaat uit één avond. Tijdens deze training krijg je veel praktische tips en nieuwe inzichten om direct de volgende kerkdienst toe te passen. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat het geluid zowel in de kerkzaal als thuis goed klinkt? Dat kan best een uitdaging zijn. Hoe maak je een goede online uitzending? Wat zijn goede camera-posities en hoe integreer je de beamerpresentatie?

Datum: 15 maart 2023 van 19:30 tot 22:00 uur

Meer informatie en inschrijven

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2