Cursussen

Wij hebben een grote passie voor audiovisuele techniek, én we hebben in de loop der jaren heel wat kennis en ervaring opgedaan. Het geven van cursussen en trainingen is een manier om deze kennis en ervaring te delen.

Cursus Geluidstechniek voor Kerken
Twee keer per jaar organiseren we de cursus Geluidstechniek voor Kerken. Deze cursus bestaat uit twee avonden waarin de deelnemers praktische kennis opdoen om meteen de volgende kerkdienst toe te passen. Tijdens deze cursus krijgen de deelnemers o.a. meer inzicht in de werking van geluid en informatie over verschillende functies op mengpanelen. Daarnaast zijn er luisteroefeningen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Data: 21 september en 5 oktober 2022 van 19:30 tot 22:00 uur

Meer informatie en inschrijven

Cursus Videotechniek voor Kerken
Deze cursus bestaat uit één avond en wordt minimaal twee keer per jaar georganiseerd. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen komen er extra cursusavonden bij.  Tijdens deze cursus krijg je veel praktische tips en nieuwe inzichten om direct de volgende kerkdienst toe te passen. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat het geluid zowel in de kerkzaal als thuis goed klinkt? Dat kan best een uitdaging zijn. Hoe maak je een goede online uitzending? Wat zijn goede camera-posities en hoe integreer je de beamerpresentatie?

Datum: 28 september 2022 van 19:30 tot 22:00 uur

Meer informatie en inschrijven

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021