De specialisten van de toekomst

De specialisten van de toekomst

Ga terug naar het overzicht

Bij RDJ AV werken audiovisuele specialisten met hart voor hun vakgebied. Daarom zijn we met veel overtuiging en plezier een Erkend Leerbedrijf.

Hoe mooi is het om praktische kennis en vaardigheden over te kunnen dragen aan de nieuwe generatie audiovisuele specialisten? We zien stagiaires genieten van de momenten dat ze de kennis die ze op school hebben geleerd bij onze klanten in de praktijk kunnen brengen. Van het opbouwen van een geluidsset, tot het monteren, installeren en/of programmeren van een narrowcastingsysteem.

Bij het opleiden van studenten hebben we vier speerpunten:

  • Groeien in kennis
  • Groeien in praktische vaardigheden
  • Groeien in communicatie
  • Groeien in samenwerking

Wie klaar is met een stage bij RDJ AV heeft zijn of haar rugzak kunnen vullen met kennis en ervaring om op voort te bouwen. Knelpunt is vaak het leren verwoorden van nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom nemen we de tijd om onze stagiairs goed te begeleiden en hen te helpen bij het reflecteren en verwoorden wat ze hebben gedaan en geleerd. Zodat ze zelf ook zicht krijgen op hun vorderingen, en hier trots op kunnen zijn. Zo vertelde een nieuwe stagiair aan het einde van de eerste stagedag: “Ik heb vandaag in 1 dag al meer geleerd dan in m’n hele vorige stage.” De persoonlijke begeleiding maakt het verschil.

Naast goede begeleiding hebben we bij RDJ AV een leuk en gezellig team staan, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. In de afgelopen 5 jaar hebben we drie stagairs na hun stage een baan aangeboden. Twee van hen hebben inmiddels een vast contract.

Ook in onze branche dreigt een tekort aan goede vakmensen. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan de opleiding van jonge gedreven mensen en nemen we die taak serieus. Zodat er ook in de toekomst voldoende audiovisuele specialisten zijn voor de technische ondersteuning van een congres of evenement tot aan het programmeren van geïntegreerde audiovisuele systemen.

Stagiaire Loes aan het woord:

Dit najaar loopt Loes Maillé stage bij ons. Loes doet de opleiding Podium en evenementen techniek aan het Deltion College in Zwolle. We vroegen haar hoe ze haar stage bij RDJ AV ervaart.

“RDJ AV  is een bedrijf wat met veel passie hun werk doet. Als stagiaire werd ik erg goed ontvangen. Ik leer veel in een korte tijd. De collega’s proberen je zo goed mogelijk in alles te helpen. Als stagiaire kun je hier heel goed groeien. Als je van uitdaging houdt dan ben je hier zeker op de goede plek.”

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2