De verhuur komt weer op gang!

De verhuur komt weer op gang!

Ga terug naar het overzicht
Na een periode waarin er niets verhuurd werd, komt de verhuur komt weer in rap tempo weer op gang! Daar zijn we blij mee! In de afgelopen weken hebben we de tijd benut om extra onderhoud te plegen aan de apparatuur en het magazijn helemaal netjes te maken. We staan vol energie klaar om de apparatuur in te laden en op te bouwen bij onze klanten. Wanneer dat gewenst is zijn we tijdens het evenement of de vergadering aanwezig om de techniek volledig uit handen te nemen. Zo hebt u er helemaal geen omkijken meer naar. 
Het is wellicht soms nog wat ongemakkelijk maar we raken al aardig gewend aan de nieuwe situatie waarin we de klant zonder handen schudden begroeten en voldoende afstand houden tijdens het opbouwen en afbreken. Het levert ook andere foto’s op dan voorheen. De inrichting van de ruimte is niet hetzelfde. Soms heeft dat gevolgen voor het beeld of het geluid. We denken graag met u mee over de beste oplossing in uw situatie.
Neem gerust eens een kijkje op onze verhuurpagina, of bekijk de gerealiseerde projecten.
Wat kunnen we voor u betekenen?
Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2