De Wijngaard

Ga terug naar het overzicht

De Wijngaard is een verzorgingshuis in Bosch en Duin. Zij hebben onlangs de gehele entree en het restaurant vernieuwd. Daarbij is ook gekozen voor een nieuwe geluidsinstallatie. We hebben een eenvoudig te bedienen installatie geïnstalleerd, voorzien van de nieuwste technologie.

Zo kan er in twee zones met de iPad muziek gestreamd worden via bluetooth of muziek worden afgespeeld via een CD-, USB-, SD-speler. Ook kan de DAB+ radio worden aangezet. Dit alles wordt eenvoudig bediend via een interface op de iPad. Aan het eind van de dag is alles zo op afstand met één knop uit te schaken! Dat noemen wij bedieningsgemak!

In dit project hebben we zes witte MASK4 design speakers van Apart Audio opgehangen en een subwoofer SUBA165 en een CONCEPT1 versterker geïnstalleerd.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2