Dealer van Apart Audio

Ga terug naar het overzicht

Per 1 november 2014 zijn we dealer geworden van Apart Audio! De slogan van Apart Audio is “Sounds like the right choice”. Deze slogan is meer dan waar, aangezien Apart audio een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en voor alle mogelijke situaties en gebouwen een juiste audio-oplossing biedt.

Er is een commerciële lijn voor hotels, restaurants, theaters, winkels of wachtruimtes in bijvoorbeeld ziekenhuizen.
Er is een zakelijke lijn voor vergaderruimtes, kerken, warenhuizen, sportcentra, OV-stations of klaslokalen.
Er is een lijn voor luxe woningen: daaronder vallen home entertainment en multiroom systems.

Wij van RDJ sound and light worden door Apart Audio getraind, zodat we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Op 17 november hebben we onze eerste training gevolgd. Zie foto’s.

Binnenkort zullen wij voor installateurs in de regio ook informatieavonden houden over audio. Wilt u dat wij een cursus bij u op locatie geven? Neem dan contact op via de contact pagina!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto