Demo avond bij Sparta Nijkerk

Op donderdag 12 april 2018 organiseren we de gratis demo-avond “Sfeerverhogende geluidsinstallaties” bij VV Sparta Nijkerk. Laat u inspireren en verrassen door de kwaliteit van de Community luidsprekers. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

De ene luidspreker is de andere niet. Bij de meeste voetbalverenigingen komt de muziek nog steeds uit ouderwetse hoornspeakers.
Tijdens deze demo-avond Sfeerverhogende Geluidsinstallaties laten wij horen dat het ook anders kan. Opzwepende muziek tijdens de warming-up, feestmuziek bij het scoren van een doelpunt en optimale verstaanbaarheid van alle omroepmededelingen.

Programma:
18.15 uur – inloop met koffie en een broodje kroket
18.30 uur – korte presentatie
18.45 uur – rondje voetbalveld
19.00 uur – demo van verschillende luidsprekers
19.15 uur – gelegenheid voor vragen
19.25 uur – hapje en drankje in de kantine

Community
Tijdens deze avond werken wij samen met de importeur van het Amerikaanse Community Professional. De Amerikaanse leider op het gebied van outdoor sound. Zij maken weerbestendige luidsprekers die fantastische prestaties leveren in de buitenlucht. Op honderd meter afstand is de berichtgeving goed verstaanbaar en wordt de muziek beleefd alsof u ernaast staat. We laten u verschillende mogelijkheden zien en horen, voor ieder budget.

Ebbenhorst
Sportcomplex De Ebbenhorst is uitgerust met een nieuwe geluidsinstallatie. Het nieuwe audiosysteem komt tegemoet aan de wens van het bestuur van Sparta Nijkerk om meer sfeer te brengen rondom de wedstrijden. Er is gekozen voor een systeem van het Amerikaanse Community Professional. Dit is een primeur voor een Nederlands amateurvereniging.

Ronald de Jeu, eigenaar RDJ AV
“Toen ik de opdracht kreeg vanuit het bestuur van Sparta Nijkerk om een voorstel te maken voor De Ebbenhorst heb ik direct voor het beste systeem voor sportaccommodaties gekozen. Het project is in een software tool gecalculeerd om de beste muziek- en spraak prestaties te kunnen realiseren. Na een uitgebreide test van de installatie blijkt dat alle verwachtingen, die op papier stonden, zijn uitgekomen”.

Johan Evers, voorzitter Sparta Nijkerk
“Als je hoorde wat voorheen de geluidskwaliteit was en hoe het geluid nu klinkt kunnen we alleen maar heel erg tevreden zijn. Het is fantastisch dat we ons publiek een extra stuk beleving kunnen bieden. Naast de spraakverstaanbaarheid wordt muziek steeds belangrijker. Zodra we hebben gescoord is het feest nu nog groter dan het al was”

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom!
Datum en tijd: 12 april 2018, 18.30 – 19.30 uur
Locatie: VV Sparta Nijkerk, Nachtegaalsteeg 1 te Nijkerk