Demoruimte bij RDJ

Demoruimte bij RDJ

Ga terug naar het overzicht

Sinds kort hebben we in ons nieuwe pand een eigen demoruimte! Hier kunnen we klanten ontvangen en onze apparatuur laten zien en horen. Momenteel is de ruimte ingericht met verschillende presentatiemiddelen zoals beamers, schermen en de Samsung Flip. Door een aantal beamers naast elkaar te zetten, is het verschil in helderheid en kleurechtheid tussen de verschillende beamers direct goed zichtbaar. In bovenstaande opstelling hebben we een DLP, een 3-LCD en een LCOS-beamer naast elkaar gezet. Of u de beamers nu wilt huren of kopen, u krijgt zo een goede indruk van de mogelijkheden en de kwaliteit. Zo kunt u gemakkelijker een keuze maken.
Er zijn verschillende oplossingen voor draadloos presenteren, deze zijn ook aanwezig in onze demoruimte. Zo kunt u het zelf eens uittesten, met uw eigen laptop en ontdekt u hoe eenvoudig het is.

Ook wanneer u op het gebied van audio of verlichting een vergelijk wilt maken kunt u in onze demoruimte terecht. Wij zetten de apparatuur die u wilt vergelijken graag voor u klaar. Maakt u gerust een afspraak voor een bezoek aan onze demoruimte!

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2