Digiborden in klaslokalen

Ga terug naar het overzicht

De afgelopen jaren heeft het onderwijs kennisgemaakt met de mogelijkheden van beeld en geluid. Intussen zijn beamers en digiborden op de meeste scholen niet meer weg te denken.
Voor scholen zijn deze borden echter een grote investering. Het is dus zaak goed te weten wat er te koop is en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende type borden.

Bij RDJ sound and light weten wij als geen ander welk digitale bord het beste aansluit bij uw gebruik. Daarbij houden wij rekening met optimale functionaliteit en eenvoudige bediening, zorgen voor het onderhoud, zodat uw beamers lang meegaan en uw beeld altijd recht staat!

Ook denken wij voor u aan energiezuinigheid. Kosten van energie kunnen namelijk omlaag door bijvoorbeeld audio-installaties te koppelen die standaard uitstaan en automatisch aanschakelen, alleen als er audio aangeboden wordt. Dit bespaart uw school al snel enkele honderden euro’s per jaar.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto