Draadloos presenteren

Ga terug naar het overzicht

Draadloos uw beamer of scherm aansturen, zonder gedoe met kabels en instellingen? Met Barco ClickShare heeft u maar één knop nodig!

In een vergaderruimte komen allerlei mensen bij elkaar om te overleggen, ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren. Vaak gebruiken ze daarbij een beamer of scherm.

Verschillende mensen betekent ook dat allerlei laptops en andere apparaten op de beamer of het scherm moeten worden aangesloten. Vaak betekent dat: gesleep met laptops, gedoe met kabels en instellingen. Met smartphones en tablets is het vaak überhaupt niet mogelijk. Gevolg: een trage, frustrerende en inefficiënte bijeenkomst.

Hoe handig is het om draadloos te kunnen verbinden met een beamer of scherm, zonder van uw stoel af te komen, zonder te struikelen over kabels en zonder iets te moeten installeren?

Met het Barco ClickShare heeft u hiervoor slechts één ding nodig: één knop die u in de USB-poort van uw laptop steekt.

Zo simpel is het!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto