Geluid en beeld bij Bethanië

Ga terug naar het overzicht

Bij het woon- en zorgcentrum Bethanië is de audiovisuele installatie aangepast. De bestaande installatie voor de kerkzaal en vergaderzaal is nu uitgebreid voor het restaurant. Hierdoor is het mogelijk om de zalen, die door flexibele paneelwanden gescheiden zijn, te koppelen.

Via één audiosysteem kan er nu ook in het restaurant naar achtergrondmuziek geluisterd worden. Hiervoor is een multimediaspeler geplaatst waarmee muziek van een CD of USB-stick afgespeeld kan worden en naar de radio kan worden geluisterd. Het bedienpaneel uit de kerkzaal is opnieuw geprogrammeerd en verplaatst naar het restaurant.

In de kerkzaal is een nieuw overzichtelijk bedienpaneel geplaatst waardoor de bediening daar eenvoudiger en meer intuïtief is geworden. Bij het inschakelen van het systeem worden de standaard instellingen opgeroepen zodat alles direct klaar staat voor de dienst. Daarnaast is het projectiesysteem aangepast zodat beeld en het bijbehorende geluid van een laptop nu ook via HDMI weer gegeven kan worden.

Bij oplevering van het systeem is aan de gebruikers van het systeem een instructie gegeven. Omdat niet alle personeelsleden en vrijwilligers daarbij aanwezig konden zijn is er ook een duidelijke gebruiksaanwijzing gemaakt en geleverd.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2