Geluidsinstallatie bij CTGB

Geluidsinstallatie bij CTGB

Ga terug naar het overzicht

De overheidsinstelling CTGB huurde regelmatig een geluidsinstallatie in bij RDJ AV. Dit naar volle tevredenheid. Echter ontstond de wens om te investeren in een duurzame vaste geluidsinstallatie.

We hebben een eenvoudige installatie geleverd en geïnstalleerd. Gekozen is voor twee digitale draadloze microfoons van het merk AKG. Eén handheld microfoon en een dasclip-microfoon met beltpack zender. Deze microfoons voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Belangrijk voor CTGB is een versleutelde / geëncrypte audio-installatie, waardoor afluisteren niet mogelijk is. Bij de microfoons is een oplaad-unit geleverd zodat de microfoons altijd klaar staan voor gebruik.

Apart Audio
De microfoons zijn aangeloten op een mooie en zeer eenvoudig te bedienen versterker van het merk Apart Audio. In het plafond hebben we zes Apart Audio plafondluidsprekers geïnstalleerd. Om te voorkomen dat de microfoons gaan rondzingen hebben we de luidsprekers alleen in het achterste deel van de zaal geplaatst.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2