Geluidsinstallatie Cavaljéschool

Ga terug naar het overzicht

De Cavaljéschool in Ede is inmiddels gehuisvest in hun nieuwe schoolgebouw. RDJ AV is gevraagd om de geluidsinstallatie voor de centrale ruimte te leveren en installeren.
De leerlingen en leerkrachten van de Cavaljéschool zullen ongetwijfeld veel plezier beleven van deze nieuwe geluidsinstallatie in hun prachtige nieuwe schoolgebouw.

Geluidskwaliteit
In het systeemplafond van de centrale ruimte zijn zes plafondluidsprekers van het merk Apart Audio geplaatst. Deze zijn naast spraak ook erg geschikt voor muziek. Bijzonder aan deze installatie is de subwoofer, deze heeft een enorme meerwaarde voor de kwaliteit van de muziekweergave. De installatie is hierdoor zeer geschikt voor het versterken van musicals en andere opvoeringen of vieringen.

Draadloze microfoons
De geluidsinstallatie is voorzien van twee draadloze handheld microfoons. Daarbij zijn er nog twee bekabelde microfoons aan te sluiten via een aansluitpunt in de wand. Voor deze microfoons zijn microfoonstatieven meegeleverd.

Aan alles gedacht
Alle apparatuur staat veilig in een afsluitbare kast, buiten het bereik van de leerlingen. De hele installaties is eenvoudig te bedienen door alle leerkrachten. Geen ingewikkelde knopjes en geen stress voor een activiteit, maar met één druk op de knop is de installatie klaar voor gebruik!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto