Geluidsinstallatie voor de Sionkerk Ede

Ga terug naar het overzicht

De Sionkerk in Ede is recent voorzien van een nieuwe state-of-the-art geluidsinstallatie. Deze installatie is voorzien van de nieuwste technieken op audiogebied. Met ons uniek ontwikkelde kerksysteem gaan we verder dan alleen geluid. Alles kan via een eenvoudig bedienpaneel aangestuurd worden.

Omdat in kerken gewerkt wordt met vrijwilligers denken we na over bedieningsgemak. De installatie is volledig geautomatiseerd en wordt ge-reset bij het opstarten. De installatie gaat na het opstarten vanzelf naar de door ons ingestelde beginstand. Zo komt de koster of de technische man of vrouw niet voor verrassingen te staan voor aanvang van een kerkdienst.

Voor deze kerk hebben we gekozen voor luidsprekers van het merk Apart Audio. Deze zijn naadloos geïntegreerd in het interieur. De audiokast is in een bestaande inbouwkast geplaatst, welke afsluitbaar is. Hierdoor staat alles veilig, blijft de apparatuur zoveel mogelijk stofvrij en ziet het geheel er opgeruimd uit.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021