Geluidsinstallatie voor DTS Ede

Ga terug naar het overzicht

Bij voetbalvereniging DTS in Ede hebben we onlangs een nieuwe geluidsinstallatie gerealiseerd. De oude installatie dateerde uit de jaren ’80 en was nodig aan vervanging toe. We wensen DTS veel plezier met de nieuwe, moderne installatie!

Op het voetbalveld en op de tribunes hebben we totaal zes weerbestendige luidsprekers van het merk Apart Audio geïnstalleerd. Deze speakers kunnen tegen een flinke regenbui en de prijs/kwaliteit-verhouding is optimaal. Goed geluid is met Apart Audio betaalbaar, ook voor sportverenigingen.

DTS heeft gekozen voor een draadloze microfoon met een groot bereik. Over het gehele voetbalveld kan men zich verstaanbaar maken; van de middenstip tot de hoeken van het veld tot bovenin de tribune. Flexibiliteit ten top! Vanuit de omroepcabine kan naar hartelust muziek gedraaid worden en de voetbalcommentator kan van daaruit live verslag doen van de wedstrijd. Kortom: een moderne geluidsinstallatie waar voetbalvereniging DTS nog jarenlang veel plezier van zal hebben.

Bent u ook op zoek naar een weersbestendige en betaalbare geluidsinstallatie voor uw voetbalvereniging, hockeyclub, rugbyveld of tennisbaan? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via 0318-845980 of stuur een e-mail naar info@rdjsound.nl

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto