Goed advies

Onze mensen hebben grote passie voor audiovisuele techniek, én zij hebben in de loop der jaren heel wat kennis en ervaring opgedaan. Deze zetten zij met veel enthousiasme in om anderen te helpen. Goed advies geven gebeurt in de praktijk dan ook dagelijks. Het gaat vanzelf. We kunnen niet anders.


Vaste installatie
Wanneer u zich gaat oriënteren op een nieuwe audiovisuele installatie, dan kan het soms fijn zijn als er iemand met u meedenkt en u wijst op mogelijkheden waar u zelf nooit aan had gedacht. Dan wordt het nog beter en mooier dan u zelf voor elkaar had gekregen.

Verhuur
Of als u een evenement organiseert en u wilt audiovisuele apparatuur huren, dan hebt u misschien wel geen idee wat u nodig hebt en hoe dit allemaal werkt. U bent daarin niet de enige. We vertellen u graag wat er mogelijk is en wat het best past in uw situatie. Tijdens het evenement kunnen we u ook geheel ontzorgen en u alles rondom de techniek uit handen nemen. U hebt er dan helemaal geen omkijken meer naar.


Vrijblijvend
Wij hebben al veel organisaties, scholen, kerken en bedrijven van een goed advies voorzien. Dat doen wij over het algemeen geheel vrijbljivend. Dit gaat ook vanzelf. U belt ons op, en wij denken direct met u mee.

Soms is er meer nodig. Dan is de situatie complex en is er een adviestraject nodig om tot een goed advies te kunnen komen. Kijkt u dan even bij Werkwijze adviestraject. Op zoek naar een goed advies? We kijken uit naar uw telefoontje!

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021