Goed advies

De specialisten van RDJ AV beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van audiovisuele techniek. Zij zetten deze expertise graag in om anderen van dienst te zijn. Het geven van een goed advies aan klanten is daar een belangrijk onderdeel van. Wij zorgen voor de best mogelijke audiovisuele oplossing die naadloos aansluit bij de wensen van de klant.


Vaste installatie
Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe vaste audiovisuele installatie voor uw bedrijfspand, sportaccommodatie, school of kerk, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Het kan daarom prettig zijn om een expert te raadplegen die met u meedenkt en u een goed advies kan geven over de mogelijkheden.

Een audiovisuele installatie is over het algemeen een grote investering, dus het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat u een beslissing neemt. Door goed advies in te winnen, kunt u er zeker van zijn dat u een weloverwogen keuze maakt en dat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die de nieuwe  installatie biedt. Bij RDJ AV hebben we de juiste specialisten in huis om u van een goed advies te voorzien.

Verhuur
Als u een evenement organiseert en u wilt audiovisuele apparatuur huren, dan hebt u wellicht geen idee wat u nodig hebt en hoe dit allemaal werkt. U bent daarin niet de enige. We vertellen u graag wat er mogelijk is en geven een goed advies voor uw situatie. Tijdens het evenement kunnen we u desgewenst geheel ontzorgen en u alles rondom de audiovisuele techniek uit handen nemen. U hebt er dan geen omkijken meer naar en kunt zich volledig richten op de organisatie van het evenement zelf.


Vrijblijvend
Wij hebben al veel organisaties, scholen, kerken en bedrijven van een goed advies voorzien. Dat doen wij geheel vrijbljivend. We komen bij u langs op locatie om de mogelijkheden en wensen goed in kaart te kunnen brengen.

Soms is er meer nodig. Dan is de situatie complex en is er een adviestraject nodig om tot een goed advies te kunnen komen. Kijkt u dan even bij Werkwijze adviestraject.

Bent u op zoek naar een goed advies?
We helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2