Goede voornemens?!

Ga terug naar het overzicht

Vol nieuwe energie en enthousiasme zijn we vandaag weer aan het werk gegaan, na een rustige week tussen Kerst en Oud & Nieuw. Op naar een prachtig 2017! U bent vast benieuwd naar onze goede voornemens. Aan de keukentafel hebben we vandaag nagedacht over onze plannen en idealen voor het nieuwe jaar.

Bij goede voornemens denken we vaak aan dingen die mensen zich begin januari voornemen, maar die ze na een paar weken of langer, toch niet waar kunnen maken. Daarom spreken we niet over goede voornemens maar vertellen we u graag wat we gaan DOEN.

Dit gaan we doen in 2017:

1. Wij zullen in 2017 nog meer bedrijven, scholen en kerken in de Vallei voorzien van eenvoudig te bedienen audiovisuele installaties. Sterker nog, de eerste projecten gaan begin januari al van start en er liggen mooie offertes bij diverse klanten. Wij staan klaar om deze te gaan realiseren.

2. Wij zullen ook in 2017 professionele audiovisuele apparatuur en verlichting verhuren aan onder andere bedrijven, scholen, kerken, standhouders en begrafenisondernemers. Hierbij leveren we kwaliteit, goed en vriendelijk personeel en denken we mee over slimme technische oplossingen om het evenement te laten slagen.

3. Wij zullen in 2017 onze kernwaarden uitdragen: kwaliteit, betrouwbaarheid, eenvoud en kennis. We leveren alle projecten netjes en naar behoren op, tegen goede prijzen. We houden korte lijntjes met onze klanten en zijn goed bereikbaar. We houden van eenvoudig te bedienen installaties, zodat u er veel gemak en plezier van heeft.

4. Wij zullen ook in 2017 veel plezier hebben in ons werk en op een prettige manier samenwerken met onze klanten. Wij houden van techniek en dragen dat enthousiasme over op onze klanten. We zijn samen met de klant trots op wat we bereiken en leveren goede en snelle service achteraf.

5. Wij zullen in 2017 met iets nieuws komen. Daarover later dit jaar meer!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV