Gratis Demo ClickShare

Ga terug naar het overzicht

De Barco ClickShare is momenteel een erg gewilde oplossing voor presentatieruimtes. Wij hebben een demo unit op voorraad. Wilt u de ClickShare een week gratis proberen? Neem dan contact met ons op!

Barco ClickShare
Barco ClickShare is het antwoord op de alledaagse uitdagingen in de vergaderkamers. Het is een innovatieve oplossing die het gedoe van verbinding maken met de aanwezige videofaciliteiten wegneemt, zodat spontane samenwerking met één druk op de knop mogelijk wordt. Deze oplossing werkt met Windows, Mac, Linux, iOS, Android.

Het gebruik van Barco ClickShare is erg eenvoudig. Bij het aanzetten van het scherm komt er een overzichtelijke handleiding in beeld als startpagina. Deze handleiding wordt aangepast aan uw eigen huisstijl.

Deze bedrijven kozen recent voor de Barco Clickshare:
COG, Christelijke Onderwijsgroep, Ede
DK Accountants en Adviseurs, Nieuwegein
4PS, ICT-leverancier, Ede
Bruil, bouwbedrijf, Ede
Lunterse Boer, hotel, restaurant en vergadercentrum, Lunteren

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto