Hersteld Hervormde Gemeente

Hersteld Hervormde Gemeente

Ga terug naar het overzicht

In de vergaderzalen van het nieuwe kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente in Lunteren hebben we de audiovisuele middelen geleverd en geïnstalleerd.

Alle bijzalen van het kerkgebouw zijn gekoppeld met de grote kerkzaal, zodat waar nodig vanuit deze zalen meegekeken en -geluisterd kan worden met de kerkdienst.

Beeld
Elke zaal is voorzien van een Panasonic beamer met een lichtopbrengst van 5200 lumen. Er wordt geprojecteerd op een elektrisch inbouwscherm, dat in het systeemplafond is geïntegreerd. De bediening vindt plaats via een strak bedienpaneel. Bediening is hierdoor erg eenvoudig. Bij het inschakelen van de beamer komt het scherm automatisch naar beneden en bij het uitschakelen rolt het scherm weer op.

Geluid
In elke zaal is een geluidsinstallatie van Apart Audio geïnstalleerd waarbij de versterker uit het zicht, boven het systeemplafond is geplaatst. Elke zaal is voorzien van een draadloze microfoon zodat bij grotere bijeenkomsten de spreker goed verstaanbaar is.

Ringleiding
Om de zalen ook toegankelijk te maken voor slechthorenden, is in elke zaal een ringleiding aangelegd van het merk Apart Audio. Er is goed nagedacht over de installatie, zodat de signalen uit aangrenzende zalen elkaar niet beïnvloeden.

Trolley met touchscreen
Voor interactieve presentaties en catechisaties was er de wens voor een verrijdbaar touchscreen. Er is gekozen voor een Clevertouch, welke veel gebruikt wordt op scholen en bij andere educatieve instellingen. Dit touchscreen blinkt uit door de simpele gebruikersinterface. We hebben dit touchscreen gemonteerd op een trolley welke eenvoudig elektrisch in hoogte verstelbaar is. Hierdoor is dit scherm met recht multifunctioneel inzetbaar. Alle benodigde bekabeling is meegeleverd, zoals HDMI, VGA en USB.

Wij hebben dit project gerealiseerd in samenwerking met Hardeman van As.
We wensen de Hersteld Hervormde Gemeente veel plezier met hun nieuwe installatie!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021