Indrukwekkende 4K videowall BMW

Ga terug naar het overzicht

Ekris is met zes vestigingen dé BMW- en MINI-dealer van Midden-Nederland. De vestiging in Nijkerk bevindt zich op een zichtlocatie op de weg naar de A28 en is vanaf nu nóg beter zichtbaar. RDJ sound and light heeft een video-installatie ontworpen en gerealiseerd die reclame-uitingen op de gevel projecteert.

De blinde muur van het pand is vanaf nu een echte blikvanger, doordat twee Ultra-Short-Throw-projectoren van Canon een egaal beeld van maar liefst 8 meter breed projecteren. Zodra het donker wordt schakelen de projecteren automatisch aan, dankzij een intelligente lichtsensor.

De installatie wordt aangestuurd door een mediaspeler van BrightSign, die ontworpen is om non-stop video in hoge resolutie (4K) weer te geven. De mediaspelers zijn gekoppeld aan het netwerk, dus de beheerder kan vanaf elke pc of laptop instellen welke afbeeldingen en videobestanden getoond worden. Omdat de projectoren 24/7 in de buitenlucht hangen, zijn ze bevestigd in een op maat gemaakte constructie die diefstal- en klimaatbestendig is.

Wilt u van uw bedrijfspand ook een echte blikvanger maken? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden!
We spreken u graag via 0318-845980 en/of stuur ons een e-mail.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2