Innovatie met nieuw dealerschap Canon

Ga terug naar het overzicht

De techniek in de audiovisuele branche staat niet stil. Zeker niet op het gebied van videoprojectie. Grote LCD-schermen nemen de vergaderkamers over, maar wanneer u met 14 man aan tafel zit, is een 75” scherm al snel te klein. Daarom zijn beamers nog steeds een zeer goede optie. Onlangs is RDJ AV een dealerschap aangegaan met Canon. Daarmee hebben we nog een topmerk in huis!

Waar moet u dan op letten bij het aanschaffen van een beamer? ANSI-lumen, resolutie, prijs, techniek, aantal decibel van de ventilator, throw-ratio? Maar wat zeggen deze waarden eigenlijk? Bij veel merken heb je het over ideale situaties. Het ANSI-lumen is bij veel DLP beamers op de kleur ‘wit’ erg hoog. Kijk je naar de kleur rood, groen of blauw, dan zie je vaak dat er maar 25% van de lichtopbrengst gegeven wordt.

Bij beamers wordt ook steeds vaker 4K-resolutie vermeld, maar de chip die de beelden maakt, heeft vaak slechts een FullHD resolutie aan pixels. Dat is driekwart minder. Door het verschuiven van de lens maken ze wel 4K beeld, maar het is slechter leesbaar omdat ook de lichtopbrengst hard achteruit gaat. Er moeten immers in dezelfde tijd 4 pixels gemaakt worden.

Wat zeggen deze specificaties dan nog? Dat is de grote vraag en daar kunnen wij u goed bij helpen. U kunt natuurlijk prima zelf online een beamer aanschaffen, maar hoe weet u dat u de juiste beamer aanschaft voor uw vergaderzaal? Merken als Optoma, BenQ leveren vaak mooie specificaties tegen aantrekkelijke prijzen. Maar is dat wel echt wat u nodig hebt?

Wij laten u graag ervaren wat echte kwaliteit is. Door onze dealerschappen van Panasonic en Canon, kunnen wij voor uw situatie een passende beamer leveren binnen uw budget. Vanaf € 800,- heeft u een Panasonic beamer van goede kwaliteit. Gaat u voor een topmerk, dan bieden we Canon. Dan bent u € 1.000,- tot € 50.000,- kwijt.

Vraag gerust een vrijblijvende demo aan. We komen dan bij u langs en bekijken en bespreken de mogelijkheden in uw situatie.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021