Jands Stage CL in de verhuur

Ga terug naar het overzicht

Het aansturen van licht is een ingewikkelde bezigheid, maar de nieuwe Jands Stage CL ledcontroller mengpaneel is een zeer simpel te bedienen sturing voor allerlei soorten en merken ledverlichting.

Wilt u de Jands Stage CL kopen? Kijk dan in onze webshop.

Er kunnen 24 groepen leds of convesionele verlichting mee aangestuurd worden. Zowel via DMX als ARTnet kan elke gewenste lamp bediend worden!
Door middel van de twee potmeters boven elk van de 12 faders, kan eenvoudig de gewenste kleur gekozen worden. Vervolgens zijn alle gewenste kleuren in een scene op te slaan.

De Stage CL beschikt over een touchscreen, waarmee alle functies snel oproepbaar zijn. Uit de uitgebreide bibliotheek van allerlei merken ledverlichting, zijn eenvoudige voorgeprogrammeerde patronen of kleurverlopen te kiezen. Deze simpele bediening maakt deze sturing tot een zeer gebruiksvriendelijke, door iedereen te bedienen ledcontroller.

De stage CL is de eenvoudigste oplossing voor de aansturing van ledverlichting in hotels, kerken, bars, architectuurverlichting, beursstands en op podia! Voor zie de video van JANDS.

Bekijk hier de video.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto