Kerst 2019

Kerst 2019

Ga terug naar het overzicht

Ook dit jaar hebben we in de aanloop naar Kerst zeer uiteenlopende verhuuropdrachten gekregen. Van een concert in een grote kerk tot een lichtjestocht in de buitenlucht, van een kerstborrel op kantoor tot een muzikale kerstviering van een basisschool. Wat men ook organiseert, het is altijd fijn als het geluid, licht en beeld goed geregeld is.

Voor veel mensen kan de techniek een stressfactor zijn: je wilt graag dat je presentatie goed op de beamer komt en dat je de geluidsinstallatie goed aan de praat krijgt. Wij nemen dit graag uit handen en zien jaarlijks met kerst een groeiend aantal terugkerende klanten. Nadat ze gemerkt hebben hoe relaxt het is als ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over de techniek, komen ze ieder jaar bij ons terug. Wij nemen het denkwerk en de uitvoering uit handen en organisatoren kunnen zich focussen op het evenement zelf.

Ook in de open lucht is er veel mogelijk: zo kunnen we zorgen voor een complete geluids- en lichtinstallatie op accu, welke geschikt is voor outdoor-activiteiten. Weersbestendige speakers en lampen, zodat ook buiten gezorgd kan worden voor een gezellige sfeer en goed geluid.

Dit jaar teveel stress ervaren?
Zet dan vast in je agenda bij oktober 2020 dat je ons vraagt om je te helpen bij de kerstactiviteiten!
Voor volgende week toch nog iets nodig? Laat het dan snel weten, wie weet is er nog iets mogelijk.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto