Korenfestival 2012 Ede

Ga terug naar het overzicht

Het korenfestival op 21 augustus wordt de publiekstrekker van die dag op de Heideweek in Ede. Het festival wordt gehouden op het marktplein in het centrum van Ede en wordt georganiseerd door het Toon Hermans Huis Ede.
Tien koren uit de regio zingen een gevarieerd repertoire. Het korenfestival is een initiatief van het koor Zingen voor je leven, een landelijk korennetwerk dat is opgericht door Stichting Kanker in beeld. Volgens de initiatiefnemers mogen de bezoekers van deze avond een grote diversiteit aan koren verwachten.

RDJ sound and light verzorgt het geluid voor dit festival.

Het Korenfestival is een benefietconcert en duurt van 18.00 uur tot 23.00 uur. Omdat het Marktplein vrij toegankelijk is, zal het Toon Hermans Huis Ede collecteren voor een financieel steuntje in de rug en is het tevens mogelijk om ‘vriend’ van het Toon Hermans Huis Ede te worden.

Het programma:

18.00 u. Zingen voor je Leven uit Ede, Arnhem en Harderwijk
18.45 u. Volkooren uit Wageningen
19.15 u. Tarantella uit Ede
19.45 u. In Between uit Ede
20.15 u. Zingis uit Ede
20.45 u. Between Two Rivers uit Elst
21.15 u. Wagenings Kleinkoor
21.45 u. Edesekreten
22.15 u. Punt-Uit uit Wageningen
22.45 u. Zingen voor je Leven. Ede en Arnhem
23.00 u. Einde.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto