Kroeg in luxe woning

Ga terug naar het overzicht

Voor dit project stonden we voor diverse leuke uitdagingen. De klant heeft in zijn woning een gezellige kroeg gerealiseerd en wilde daarbij ook de mogelijkheid om op hoge kwaliteit voetbalwedstrijden te bekijken, gebruik maken van de Playstation of streamen via een Apple-TV.

Echter was de wens om geen groot videoscherm en geen permanente beamer in de kroeg te hebben hangen. Het esthetische belang weegt in deze zwaarder dan het praktische belang. De sfeer is het belangrijkste en technische apparaten passen daar niet bij. Daarom is er gekozen om de beamer weg te werken in een decoratieve koffer, zodat deze niet zichtbaar is. Het scherm hebben we in samenwerking met de meubelmaker weggewerkt in een koof, waardoor hij volledig uit het zicht is.

In dit project is gekozen voor een controlsysteem van RTI met een afstandsbediening die voorzien is van een 2,8″ touchscreen. De Full HD beamer projecteert op een op maat gemaakt HD-projectiescherm met een 170 graden kijkhoek. Hierdoor is vanaf elke positie in de kroeg het beeld goed te zien.

Met de afstandsbediening is het niet alleen mogelijk om de beamer en het scherm aan te sturen, ook de Apple-TV, TV-tuner, DAB+ tuner, de verwarming en de verlichting zijn hiermee te bedienen. Via KNX kan ook heel eenvoudig met één druk op de knop alle apparatuur uitgezet worden.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto