Live stream bij uitvaarten

Live stream bij uitvaarten

Ga terug naar het overzicht

Vanwege het coronavirus mogen er momenteel maar maximaal 100 belangstellenden een uitvaart bezoeken. Erg lastig voor uitvaartondernemers en de betrokken families, want hoe bepaal je wie er wel en niet welkom zijn?
Er wordt in de regio Arnhem zelfs opgeroepen om uitvaarten minder actief aan te kondigen, om zo alleen de directe nabestaanden de kans te geven de uitvaart mee te kunnen maken.

Gelukkig zijn er in deze situatie technisch ook mogelijkheden zodat alle belangstellenden de samenkomst rondom de uitvaart mee kunnen maken. Al is het op afstand.
We kunnen een vaste of tijdelijke live-stream-oplossing realiseren. We sluiten dan een kwalitatief goede camera aan en leveren een streamer waarmee de live-stream wordt gerealiseerd.

Kosten

Wie bieden normaal gesproken alleen vaste installaties aan voor live streams, maar we hebben besloten om deze nu tijdelijk ook te verhuren.

  • De kosten voor een vaste installatie zijn op aanvraag.
  • De kosten voor een tijdelijke installatie hebben een richtprijs van € 750,- per dag. Dit is inclusief alle benodigde apparatuur en een technicus die alles aansluit en ook tijdens de uitvaart bedient. In deze situatie gaan we er vanuit dat er een hoofd-bijeenkomst is met max. 100 mensen en alle andere belangstellenden thuis via een eigen scherm mee kijken.

Het is ook mogelijk om bijv. in één of meerdere aangrenzende zalen in hetzelfde gebouw een live-verbinding te maken. Mogelijk komen er dan nog kosten bij voor de huur van een extra scherm en geluidsapparatuur als deze niet al aanwezig zijn.

 

Communicatie
Ook zorgen we ervoor dat uitvaartondernemers de belangstellenden tijdig kunnen informeren via welk kanaal ze de livestream kunnen vinden. Tijdige afstemming is extra van belang als de link al op de rouwkaart moet komen.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV