Livestream + camera voor kerken

Livestream + camera voor kerken

Ga terug naar het overzicht

Wij realiseren livestreams voor kerken tegen een vaste prijs van € 4.500,-  incl. BTW.
U krijgt daarvoor een  hoge kwaliteit camera + streamer en een controller voor de aansturing. De installatiekosten en het kleinmateriaal is inbegrepen, evenals een duidelijke uitleg van het systeem aan de gebruikers.  De camera is normaal gesproken leverbaar in zwart en wit. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

(Deze aanbieding is geldig tot en met 1 mei 2020)

Inmiddels hebben diverse kerkgemeenschappen ons weten te vinden. In de week van 16 maart installeerden we bij negen kerken een camera + streamer en sloten we hen aan op Kerkdienstgemist.nl, zodat ook deze gemeentes hun kerkdiensten door kunnen laten gaan. De weken daarna volgden er steeds drie kerken per week. Inmiddels zijn bij de eerste leveranciers de camera’s al volledig uitverkocht… (deze worden ook zakelijk gebruikt voor bijv. videoconferenties)

 

Reactie van een klant:

“Direct nadat bekend werd dat wij als gemeente niet meer als geheel konden samenkomen hebben we contact opgenomen met RDJ AV om naast de al bestaande audio uitzending ook videostreaming mogelijk te maken. RDJ AV heeft de complete installatie naar volle tevredenheid verzorgd. Dankzij videostreaming ervaren gemeenteleden in deze moeilijke periode zich meer betrokken bij de kerkdiensten.”

Gert-Jan Streefkerk
lid College van kerkvoogden Hersteld Hervormde Gemeente Veenendaal

 

 

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2