De MeetBar: Vergaderoplossing 2.0

De MeetBar: Vergaderoplossing 2.0

Ga terug naar het overzicht

We kunnen er niet omheen: al ruim een jaar vinden de meeste vergaderingen online plaats. Er wordt tot op heden veel vanuit huis vergaderd. Ieder achter zijn of haar eigen laptop. Voor nu gaat dat vaak wel goed, maar hoe vergaderen we over een half jaar of een jaar?

Hybride vergaderen
Veel bedrijven en organisaties hebben zich in de afgelopen periode al voorbereid op het hybride vergaderen: waarbij men met een aantal deelnemers vanuit de vergaderruimte op kantoor kan vergaderen samen met thuiswerkende deelnemers, of met externe partijen. Bij deze vorm van vergaderen volstaat een laptop met webcam niet meer. Mensen die verder weg zitten zijn moeilijk te verstaan en/of slecht te zien.

Vergaderoplossing 2.0
Op basis van onze ervaringen en in samenwerking met leveranciers hebben we zelf een innovatieve en betaalbare vergaderoplossing ontwikkeld voor kleine en middelgrote vergaderruimtes: De MeetBar!
Deze oplossing is uitermate geschikt om met 2-6 deelnemers vanuit kantoor online te vergaderen met thuiswerkende collega’s of met relaties elders.


Voordelen van De MeetBar

  • Compact
  • Eenvoudig in gebruik
  • Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit
  • Leverbaar in wit en zwart
  • Prijs: € 995,-  excl. BTW

Benieuwd naar de mogelijkheden en werking van dé vergaderoplossing voor het MKB? U kunt geheel vrijblijvend kennismaken met de MeetBar. We sluiten hem aan bij u op kantoor, waar u hem direct kunt uitproberen.

Enthousiast geworden? De MeetBar is uit voorraad leverbaar.
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze collega Henk Versteeg.

henk@rdj-av.nl
06-34350043

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2