Muziek op de werkvloer

Muziek op de werkvloer

Ga terug naar het overzicht

Laat muziek op een positieve manier meewerken in uw bedrijf!

Bij heel veel bedrijven staat overdag de radio aan. Uit onderzoek blijkt dat muziek bijdraagt aan een positieve werksfeer. Muziek op de werkvloer leidt -bewezen- tot meer productiviteit. Wanneer wij nieuwe geluidsinstallaties installeren komen we van alles tegen. Van losse bouwradio’s tot zeer verouderde stereotorens met levensgrote audioboxen.

Wist u dat dit brandgevaar op kan leveren? Op een dag raakt uw oude radio oververhit en dan is de schade niet te overzien.

Onze klanten laten het zover niet komen en investeren op tijd in een moderne geluidsinstallatie. Geen losse radio’s meer, maar een centraal geregeld systeem, waarbij de muziekbron en het volume centraal geregeld kunnen worden. Een systeem waar je elke dag veel plezier van hebt!

Hebt u al een gezellige én veilige werksfeer?

 

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2