Nationale Sport Vakbeurs 2020

Nationale Sport Vakbeurs 2020

Ga terug naar het overzicht

De Nationale Sport Vakbeurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland. Het unieke beursconcept waarbij sportambtenaren en clubbestuurders samenkomen met dienstverleners & leveranciers uit de sportwereld. Maar ook voor de (niet-zakelijke) sportliefhebber is er genoeg te beleven. Heb je passie voor sport en ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar de Nationale Sport Vakbeurs!


Zwolle
Op woensdag 16 september vindt de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ plaats in de IJsselhallen Zwolle. Van 12:00 uur tot 21:00 uur vinden er leuke en interessante kennissessies plaats, met onder andere Arne Slot (Hoofdtrainer AZ), Art Langeler (Voetbalontwikkeling KNVB) en Frank Molkenboer (Grote Clubactie).

Gorinchem
Op 11 & 12 november vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens beide beursdagen is er een sterk inhoudelijk programma met interessante kennissessies en sportieve activiteiten. Alle bezoekers en exposanten delen dezelfde passie: sport!

 

Sport-Speaker.nl

Wij zijn op de Nationale Sport Vakbeurs aanwezig met Sport-Speaker.nl. Het team van Sport-Speaker.nl is gespecialiseerd
in de aanleg van geluidsinstallaties op sportaccommodaties als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden,
maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines.


Waarom kiezen voor Sport-Speaker.nl?

  • Altijd een simpele bediening voor uw vrijwilligers
  • Installaties die 20 tot 30 jaar lang mee gaan
  • Wij installeren bij meer dan 50 sportaccommodaties per jaar
  • Minimaal 5 jaar garantie op alle apparatuur

Download onze nieuwste folder! 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV