Natuurbegraafplaats Heidepol

Ga terug naar het overzicht

Tussen Ede en Arnhem ligt Natuurbegraafplaats Heidepol. Een mooie plek midden in de natuur waar mensen hun laatste rustplaats vinden.
Op Heidepol krijgt men de ruimte om een uitvaart op persoonlijke wijze invullen, zolang daarbij de natuur wordt gerespecteerd. In een gesprek met een medewerker van natuurbegraafplaats Heidepol kunnen de wensen en mogelijkheden worden besproken.

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden om tijdens de uitvaart een favoriet muziekstuk ten gehore brengen, of een afscheidsrede van een familielid. Ook is er soms de wens om via een plasmascherm of beamer een (foto)presentatie te laten zien. Wij maken dat graag mogelijk.

Deze technische ondersteuning bieden wij op gepaste wijze. Zo min mogelijk apparatuur in het zicht. De aanwezigheid van onze mensen is zo onopvallend mogelijk, omdat het niet om ons gaat op zo’n moment.

website: www.heidepol.nl

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto