Nieuw dealerschap Community

Ga terug naar het overzicht

Op 1 juni 2017 is RDJ AV dealer geworden van Community Professional. Community is een wereldspeler op het gebied van indoor en outdoor audiosystemen voor stadions en sportaccommodaties. Al sinds 1968 fabriceert Community luidsprekers voor professionele geluidsinstallaties. Zij staan vooral bekend vanwege hun high-performance outdoor luidsprekers, waaronder de R-Serie. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in stadions, zwembaden, sporthallen en op sportvelden.

Community Professional heeft de nodige ervaring in dit vakgebied. Zo werden tijdens het WK van Brazilië in 2014 maar liefst 3 nieuwe stadions ingericht met een hoogwaardig muziek- en omroepsysteem. Recent nog werd het zwembad van Wroclaw muzikaal klaar gemaakt voor de World Games van 2017.

In Nederland is Community Professional onder ander te vinden in Thialf en in de AJAX fan store onder de Amsterdam Arena.

Als officiële dealer van Community Professional kunnen wij een beroep doen op de 50 jaar ervaring van Community. Samen met hen realiseren wij projecten, waarbij de nadruk ligt op muziekweergave en spraakverstaanbaarheid.

Bent u beheerder van een sportaccommodatie, zoals een voetbalveld, tennisvereniging, sporthal of zwembad, dan komen wij graag met u in gesprek om te kijken hoe wij de muzikale beleving en spraakverstaanbaarheid in uw accommodatie kunnen optimaliseren. Neem vrijblijvend contact met op met Ronald de Jeu via 0318-845980 of via ronald@rdj-av.nl.

Voor meer informatie over Community kunt u een kijkje nemen op hun website: www.communitypro.com

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto