Nieuw in de verhuur: handzame recorder

Nieuw in de verhuur: handzame recorder

Ga terug naar het overzicht

De Tascam DR-40 V2 is een handzame digitale recorder voor opnames van bijvoorbeeld vergaderingen, conferenties, uitvaarten en kerkdiensten.

Naast een ingebouwde stereo microfoon beschikt deze recorder ook over een externe stereo ingang voor extra microfoons of een directe input van bijvoorbeeld een mengtafel. Door een overzichtelijk menu en brede toetsen is deze recorder makkelijk en eenvoudig in gebruik. Met volle batterijen gaat dit apparaat tot wel 15 uur mee.

U kunt dit apparaat huren en zelf een opname maken, of ons vragen om de opname voor u te verzorgen. Dan hebt u er zelf geen omkijken meer naar.

Kijk voor meer informatie over dit apparaat op onze verhuurpagina.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto