Nieuwe collega! Henk Versteeg

Nieuwe collega! Henk Versteeg

Ga terug naar het overzicht

We hebben een nieuwe collega! Per 1 oktober 2020 is Henk Versteeg het team komen versterken als accountmanager. Hij zal het eerste aanspreekpunt worden voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe audiovisuele installatie en hen vertellen over de technische oplossingen die wij kunnen realiseren. Henk neemt veel ervaring mee en we zijn blij dat hij zijn kennis en ervaring bij RDJ AV wil gaan inzetten!

Even voorstellen. Mijn naam is Henk Versteeg en ik ben sinds 1 oktober werkzaam bij RDJ AV. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de AV als accountmanager. Mijn portfolio is breed, van de zakelijke markt, de medische branche tot aan de wereld van sport en cultuur. Ik heb er mooie projecten mogen realiseren.

De visie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid van apparatuur en installaties en de aanpak van de projecten bij RDJ AV spreken mij erg aan. Ik zal u dan ook graag adviseren over de mogelijkheden die wij u bieden. U kunt contact met mij opnemen via henk@rdj-av.nl of via 06-34350043.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021