Nieuwe collega! Mark Oosterveld

Nieuwe collega! Mark Oosterveld

Ga terug naar het overzicht

Vanaf 3 september 2018 komt Mark Oosterveld het RDJ-team versterken! Hij zal aan de slag gaan als coördinator van de verhuurafdeling. Mark heeft veel ervaring opgedaan en we zijn dan ook blij dat hij zich gaat inzetten voor onze verhuurprojecten. Mark stelt zich graag even aan u voor.

Ik ben Mark Oosterveld, woon in Ede en ben nieuw binnen RDJ AV. Ik zal mij gaan richten op de verhuur van audiovisuele apparatuur. Binnen het team zal ik met name coördinerend werkzaam zijn vanuit kantoor. U zult mij dan ook regelmatig aan de telefoon krijgen, maar ik kom ook graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest in een soortgelijke functie waarbij de nadruk vooral lag op de zakelijke congressen en evenementen. Mijn ruime ervaring binnen de evenementenbranche, fotografie en retail neem ik graag mee in het werk dat al jarenlang mijn passie heeft. RDJ AV groeit in alle opzichten en ik groei graag mee. Ik kijk uit naar alle uitdagende en mooie opdrachten en zorg er graag samen met u voor dat uw evenement een succes wordt.

Mijn keuze voor RDJ AV is vanuit het hart. Plezier in het werk staat hier voorop, net als passie voor audiovisuele techniek.
Kan ik iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto