Nieuwe collega! Sander Gerbrands

Nieuwe collega! Sander Gerbrands

Ga terug naar het overzicht

Vanaf 2 april 2018 komt Sander Gerbrands het RDJ-team versterken. Hij zal aan de slag gaan als installatietechnicus en een actieve bijdrage leveren aan het installeren van projecten. Sander stelt zich hieronder graag even voor.

Mijn naam is Sander Gerbrands en per 2 april 2018 kom ik het team van RDJ AV versterken. Ik heb een opleiding in de elektrotechniek afgerond en werk al jarenlang in de “AV wereld”. Ik ben enkele jaren toneelmeester in een theater geweest en heb bij congressen audiovisueel ondersteuning geboden. De laatste 12,5 jaar heb ik de installatie verzorgd van AV apparatuur door heel Nederland waarbij klantencontacten en een dienstverlenende houding zeer belangrijk zijn. Ook priv√© houd ik me bezig met techniek in de evenementenbranche door verhuur van licht, geluid en DJ’s voor bruiloften, scholen en bedrijfsfeesten.

Ik wil bij RDJ AV mijn passie voor techniek en kennis inzetten en bijdragen aan dit vernieuwende en enthousiaste bedrijf. Ik heb veel zin in deze mooie uitdaging en kijk er naar uit om met mijn nieuwe collega’s aan de slag te gaan!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2