Nieuwe collega! Kees Wijnands

Ga terug naar het overzicht

RDJ groeit!
We zijn dan ook heel blij met onze nieuwe collega Kees Wijnands. Hij komt ons team versterken en gaat per 1 november 2016 aan de slag als projectmanager.

Even voorstellen. Ik ben Kees Wijnands en zal vanaf 1 november het enthousiaste team van RDJ sound en light versterken. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de AV, waarvan de laatste 9 als projectmanager. Hierin heb ik vele audiovisuele projecten gerealiseerd zoals: radio en TV-studio’s, musea en tentoonstellingen, ziekenhuizen (o.a. operatiekamers), horeca en zalencentra, kerken, theaters, scholen en universiteiten, voetbalstadions en vele kantoren. Daarnaast verzorg ik regelmatig geluid bij live uitzendingen, CD en DVD opnames.

De visie en aanpak van de projecten bij RDJ zijn mij op het lijf geschreven. Ik zal u dan ook graag adviseren en uw audiovisuele projecten begeleiden. U kunt contact met mij opnemen via kees@rdj-av.nl of via 0318-845980.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV