Nieuwe draadloze microfoons in de verhuur

Nieuwe draadloze microfoons in de verhuur

Ga terug naar het overzicht

Vanaf heden hebben wij nieuwe digitale draadloze microfoons in ons verhuurpakket. Hiermee kunnen we de nieuwste techniek leveren en de betrouwbaarheid blijven garanderen.

Regelmatig investeren wij in de uitbreiding en vervanging van onze verhuurapparatuur. Zo hebben we recent al onze draadloze microfoonsets vervangen. Er is gekozen voor de toplijn van AKG. Deze systemen zijn digitaal en bieden diverse extra mogelijkheden, zoals de encryptie waardoor afluisteren niet mogelijk is.

Alle zenders zijn voorzien van een stevige metalen behuizing. De handheld microfoons zijn uitermate geschikt voor zowel spraak als zang.

De beltpack-zenders kunnen worden voorzien van een headset of dasspeld microfoon. Ook is het mogelijk om hier een muziekinstrument op aan te sluiten (bijvoorbeeld een elektrische gitaar).

De ontvangers zijn in kunststof koffers gebouwd. Daardoor zijn ze goed beschermd tijdens het transport, maar niet te zwaar. Per ontvanger kunnen twee microfoons gebruikt worden. De ontvangers zijn zelfs geschikt om audio over een datanetwerk te versturen.

Voor een optimale ontvangst kunnen wij nu ook richtantennes leveren. Met deze nieuwe sets zijn wij u graag van dienst en zijn we weer helemaal up-to-date!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto