Nieuwe installatie voor de Regenboog

Ga terug naar het overzicht

Basisschool de Regenboog in Amerongen heeft een nieuw schoolgebouw en daar horen ook nieuwe technische faciliteiten bij! De directie heeft RDJ sound and light ingeschakeld om dit voor elkaar te maken.

In een week tijd hebben we met 5 medewerkers gezorgd voor een complete installatie. We hebben een omroepinstallatie gerealiseerd in elke ruimte, zodat leerkrachten elkaar snel kunnen bereiken. In de centrale hal is een geluid- en videoinstallatie aangelegd en niet te vergeten zijn er kleurrijke LED-lampen opgehangen, om onder andere de afscheidsmusical tot een groot feest te maken. De videoinstallatie bestaat uit een 60″ LED-scherm, doordat de ruimte niet geschikt is voor beamerprojectie op een scherm. Het resultaat mag er zijn, de leerlingen zullen gaan genieten van het heldere beeld op het LED-scherm.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto